El C.A.C. “Verge de la Pau” realitza un concert amb Vicente Luna com a director convidat

El diumenge 14 d’abril, a la Casa de la Cultura d’Agost, tindrà lloc a les 12:00h un concert de la banda del Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” amb Vicente Luna com a director convidat. Natural de Santa Pola, és en l’actualitat director d’una de les bandes més prestigioses i antigues de tota França: L’Orchestre d’Harmonie de la Ville du Havre, la qual va representar al seu país en el concurs europeu de bandes de música que va tindre lloc el passat any 2022.

Vicente Luna va començar la seua marxa musical a l’Escola de Música de Santa Pola als vuit anys, abans d’ingressar en el Conservatori Professional d’Elx, on obté el Grau Mitjà en l’especialitat de Tuba amb l’Esment d’Honor i dues Matrícules d’Honor en música de cambra. Continua els seus estudis a Alacant, on es va matricular en el Conservatori Superior de Música i Dansa “Óscar Esplá”. Després de conèixer al tubista Melvin Culbertson de l’orquestra de Bordeus durant una de les seues classes magistrals a Espanya li va oferir anar amb ell a perfeccionar-se en el Conservatori Nacional Regional de Perpinyà a França, on acaba els seus estudis superiors amb Medalla d’Or.

Amb una vida dedicada al seu instrument, la tuba, decideix embarcar-se en el món de la direcció orquestral, en l’École Normale Supérieure de París, on a més estudia harmonia, orquestració i instrumentació. Actualment és professor de Tuba al conservatori de Rungis on també dirigeix un conjunt, així com als conservatoris de Levallois-Perret i París XIII, on també és professor d’orquestra i tuba.

A continuació, vos deixem amb el programa del concert:

  • Mestre Cestellero (Pasdoble) ————————————– Vicente Manuel Brotons
  • Dragonfly ——————————————————————— Thierry Deleruyelle
    Bombardí solista: Andrea Chorro Cuenca
  • Armenian Dances ——————————————————– Alfred Reed
  • Dance Satanique ——————————————————— Alexander Kosmicki
  • Santa Pola (pasdoble) ———————————————— José Alfosea

Aquest concert ha sigut inclòs dins la XXIX Campanya de Música als Pobles, sufragada per la Excel·lentíssima Diputació Provincial d’Alacant.