Amanda Chorro, nova presidenta del C.A.C. Verge de la Pau

Amanda, músic de cuna de la nostra societat, es convierteix en la primera dona presidenta de la història de la banda.

Després de sis anys com a president, Pablo Arques s’acomiada del càrrec. Des del Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” volem agrair-li la seua dedicació i esforç per la perseverança de la banda. No obstant això, aquest no és un moment trist. Pablo deixa el càrrec en molt bones mans: Amanda Chorro, músic de la nostra banda, exercirà d’ara en avant com a presidenta.

Nascuda en 1998, Amanda comença els seus estudis musicals a la nostra escola de música amb cinc anys. Un temps després, amb tan sols huit anys, passa a formar part de la banda amb el seu instrument: el clarinet. Anys després, en 2016, Amanda finalitza els seus estudis professionals de clarinet en el conservatori Ana María Sánchez d’Elda. Eixe mateix any, realitza també la prova d’accés al Real Conservatori Superior de Música de Madrid (RCSMM), accedint així a l’especialitat d’interpretació. Amanda ha assistit a masterclasses amb músics com Juan Domènech, Jean-Marc Fessard i Vicente Alberola.

Una vegada finalitzat el grau superior en el RCSMM, Amanda comença a exercir de professora de clarinet i llenguatge musical en diverses escoles de la província, entre les quals es troba la nostra pròpia escola. Actualment continua sent professora en la nostra societat i ha decidit prendre el relleu com a presidenta, convertint-se en la primera dona presidenta del C. A. C. Verge de la Pau.

Des de la banda, volem donar l’enhorabona i desitjar-li a Amanda molta sort en el seu treball.

 

Molt ànim en el seu nou recorregut!