Participació en Certàmens

Banda del
C.A.C. 'Verge de la Pau'

Des de 1978, any en què la banda del C.A. C. “Verge de la Pau” va participar per primera vegada, ha concorregut en més de 60 certàmens obtenint un total de 35 primers premis, 13 d’ells amb Menció d’Honor.

Certamen de Cullera, certamen internacional de bandes ‘Ciutat de València’ (CIBM), certamen de la Comunitat Valenciana, certamen provincial d’Alacant, certamen música festera d’Elda, Altea la Vella i Alcoi, són alguns en els que ha participat.

Premis obtinguts

Participacions: 65
Primers premis amb Menció d'Honor 13.
Primers premis 22.
Segons premis 20.
Tercers premis 8.
Sense premi 2.

Palmarès

EdicióAnyLocalitatSeccióPremi
XI1982AlacantSegona2n Premi
XIII1984NoveldaSegona2n Premi
XIV1985PetrerSegona1er Premi i Menció d' Honor
XV1986AlacantSegona3er Premi
XVI1987AlacantSegona2n Premi
XVII1988AlacantPrimera3er Premi
XVIII1989GuardamarSegona1er Premi i Menció d' Honor
XIX1990AlcoiPrimera3er Premi
XX1991ElchePrimera1er Premi i Menció d' Honor
XXII1993Sant Vicent del RaspeigPrimera1er Premi i Menció d' Honor
XXIV1992VillenaPrimera2n Premi
XXV1996MutxamelSegona1er Premi i Menció d' Honor
XXVIII1999AlteaSegona1er Premi
XXIX2000BigastroSegona1er Premi
XXX2001RedovánSegona1er Premi
XXXI2002EldaSegona1er Premi
XXXII2003AlmoradíSegona1er Premi i Menció d' Honor
XXXVI2007MutxamelTercera1er Premi
XXXVIII2009CañadaTercera1er Premi i Menció d' Honor
XL2011Granja de RocamoraSegona1er Premi
XLII2013RedovánSegona1er Premi
XLIV2015TorreviejaSegona1er Premi i Menció d' Honor
XLVII2018VillenaSegona1er Premi i Menció d' Honor
AnySeccióPremi
1984TerceraQuarta possició
1987Tercera2n Premi
1988Segona1er Premi i Menció d'Honor
1989Segona3er Premi
1991Segona2n Premi
1992Primera2n Premi
1993Segona2n Premi
1997Segona1er Premi i Menció d'Honor
1998Segona2n Premi
2008Tercera1er Premi i Menció d'Honor
2014Segona3er Premi
EdicióAnySeccióPremi
VII1985Segona3er Premi
XI1989Segona2n Premi
XIII1991Primera1er Premi
XVIII1996Segona2n Premi
XXV2003Segona1er Premi
XXXI2009Tercera2n Premi
XXXVII2015Segona1er Premi
XL2018Segona1er Premi i Menció d'Honor
EdicióAnyPremi
V19902n Premi
VI19911er Premi
XIII19982n Premi
XV20001er Premi
XVII20022n Premi
XIX20041er Premi
XXI20061er Premi
XXV20101er Premi
XXXII20171er Premi
XXXIV20191er Premi
EdicióAnyPremi
XI20151er Premi
EdicióAnyPremi
XLIII19912n Premi
XLIV19922n Premi
XLVIII--
IL19971er Premi
L19983er Premi
CertamenEdiciónSecciónPremio
Certamen Semana Santa de CehegínIV19822n Premi
Certamen Semana Santa de CehegínV19832n Premi
Certamen de Bandes de BenidormV19823er Premi
Certamen "Vega Baja" d'AlmoradíI19841er Premi
Certamen Nacional "Rianxeira"-19852n Premi
Certamen de Fogueres d'Alacant-19941er Premi
EdicióAnyLocalitatSeccióPremi
XI1982AlacantSegona2n Premi
XIII1984NoveldaSegona2n Premi
XIV1985PetrerSegona1er Premi i Menció d' Honor
XV1986AlacantSegona3er Premi
XVI1987AlacantSegona2n Premi
XVII1988AlacantPrimera3er Premi
XVIII1989GuardamarSegona1er Premi i Menció d' Honor
XIX1990AlcoiPrimera3er Premi
XX1991ElchePrimera1er Premi i Menció d' Honor
XXII1993Sant Vicent del RaspeigPrimera1er Premi i Menció d' Honor
XXIV1992VillenaPrimera2n Premi
XXV1996MutxamelSegona1er Premi i Menció d' Honor
XXVIII1999AlteaSegona1er Premi
XXIX2000BigastroSegona1er Premi
XXX2001RedovánSegona1er Premi
XXXI2002EldaSegona1er Premi
XXXII2003AlmoradíSegona1er Premi i Menció d' Honor
XXXVI2007MutxamelTercera1er Premi
XXXVIII2009CañadaTercera1er Premi i Menció d' Honor
XL2011Granja de RocamoraSegona1er Premi
XLII2013RedovánSegona1er Premi
XLIV2015TorreviejaSegona1er Premi i Menció d' Honor
XLVII2018VillenaSegona1er Premi i Menció d' Honor
AnySeccióPremi
1984TerceraQuarta possició
1987Tercera2n Premi
1988Segona1er Premi i Menció d'Honor
1989Segona3er Premi
1991Segona2n Premi
1992Primera2n Premi
1993Segona2n Premi
1997Segona1er Premi i Menció d'Honor
1998Segona2n Premi
2008Tercera1er Premi i Menció d'Honor
2014Segona3er Premi
EdicióAnySeccióPremi
VII1985Segona3er Premi
XI1989Segona2n Premi
XIII1991Primera1er Premi
XVIII1996Segona2n Premi
XXV2003Segona1er Premi
XXXI2009Tercera2n Premi
XXXVII2015Segona1er Premi
XL2018Segona1er Premi i Menció d'Honor
EdicióAnyPremi
V19902n Premi
VI19911er Premi
XIII19982n Premi
XV20001er Premi
XVII20022n Premi
XIX20041er Premi
XXI20061er Premi
XXV20101er Premi
XXXII20171er Premi
XXXIV20191er Premi
EdicióAnyPremi
XI20151er Premi
EdicióAnyPremi
XLIII19912n Premi
XLIV19922n Premi
XLVIII--
IL19971er Premi
L19983er Premi
CertamenEdiciónSecciónPremio
Certamen Semana Santa de CehegínIV19822n Premi
Certamen Semana Santa de CehegínV19832n Premi
Certamen de Bandes de BenidormV19823er Premi
Certamen "Vega Baja" d'AlmoradíI19841er Premi
Certamen Nacional "Rianxeira"-19852n Premi
Certamen de Fogueres d'Alacant-19941er Premi
error: Contingut protegit!