Novedades

26/01/2020
Asociación Festera de Moros y Cristianos Elche

La Junta de la AFMYC ha elegido al C.A.C “Verge de la Pau” d’Agost como la banda elegida para la IX edición del Concierto de Música Festera.

Esperamos contar con vuestra asistencia el próximo sábado 1 de febrero a las 19h en la Sala Auditorio del Centro de Congresos.

#afmyc #vergedelapau #Agost #morosicristians #IXconciertomusicafestera #Elche

24/01/2020
Publicación nuevo CD "Sons que fan història" - C.A.C. Verge de la Pau d'Agost

🎧💿 La FSMCV fa un resenya de la publicació del CD "Sons que fan història" en la secció de noticies i actualitat del seu web.

https://fsmcv.org/es/actualidad/noticias/publicacio-nou-cd-sons-que-fan-historia-c-a-c-verge-de-la-pau-dagost?fbclid=IwAR1CYz1StvLHWDe0uz6XVbtVqP_vjWzS9rvz3GwH2A5HPBryPWIRrkOCboA

Com a xicotet homenatge a ells i en agraïment a tots els seus socis i simpatitzants, els agradaria plasmar en un triple CD el que han sigut aquests últims 6 anys amb una recopilació dels enregistraments més destacats dels certàmens i concerts en els quals han participat i en els quals han obtin...

22/01/2020
IX Concert de Música Festera a Elx

🗓️ Vos esperem a tots el proper dissabte 1 de febrer, a la IX edició del Concert de Música Festera d'Elx que tindrà lloc al Centro de Congresos "Ciutat d'Elx" (Elche) a les 🕖 19:00h.

No podeu faltar! 😀

🎵Avant la música i avant la festa! 🎷🎺

Asociación Festera de Moros y Cristianos Elche
Música festera - Música de Moros i Cristians

[AGENDA] Interpretat pel Centre Artístic Cultural "Verge de La Pau" d'Agost. Concert organitzat per la Asociación Festera de Moros y Cristianos de Elche.

20/01/2020
Sons Que Fan Història

💿💿Tots els projectes arriben a la seua fi i nosaltres, no podem estar més orgullosos d'aquest.👏

Després de molts mesos d'incansable treball, ací tenim el resultat: 🎶🎵un triple CD recopilatori de les gravacions més destacades de la banda i banda jove del C.A.C. "Verge de la Pau" dels últims 6 anys. 🎺Una època d'èxits que queda inmortalitzada en aquest projecte i en els ... See more

Sons Que Fan Història, an album by Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d'Agost on Spotify

21/12/2019

🎼☺️♥️🎶

20/12/2019
Fotos de la publicación de C.A.C "Verge de la Pau" d'Agost

Audició de Nadal: alumnes de percussió, corda, vent-metall i vent-fusta. Enhorabona als participants!! 👏🏻🎵🎶✔️que gaudiu de les vacances. Ens tornem a vorer el 7 gener a les classes.

19/12/2019

Vos esperem a tots🎶🥁🎼
Divendres 20 Desembre 19:15h Casa de Cultura

18/12/2019
Asociación Festera de Moros y Cristianos Elche

Molt contents de ser la banda elegida per a la IX edició del concert de música festera que organitza la Asociación Festera de Moros y Cristianos Elche.

📆 Vos esperem a tots el proper dissabte 1 de febrer de 2020 a les 19:00h al Centro de Congresos "Ciutat d'Elx" (Elche). L'entrada és gratuïta

Vos esperem a tots. 🥁🎺

- - - - - - - -
Muy contentos de ser la banda elegida para la IX ... See more

El pasado martes 10 de diciembre, una representación de la Junta acudió a la Escuela de la “C.A.C. Verge de la Pau d’Agost” para firmar el contrato del que será el IX Concierto de Música Festera organizado por la Asociación Festera de Moros y Cristianos de Elche.

Esta banda, cuyo director es D. José Vicente Algado Climent, cuenta en su historia con un listado larguísimo de premios ... See more

15/12/2019
Recuérdame "Coco"

"Recuérdame"

« 1 de 23 »